Onderhoud

Beheer en onderhoud, inspecties en verhelpen van storingen... Als het om beschikbaarheid en betrouwbaarheid van kabels, leidingen en installaties gaat, ben je bij Litran aan het juiste adres. We nemen het volledige beheer van kabelnetten en leidingen van onze opdrachtgever over of we inspecteren, onderhouden en vervangen kabels en leidingen op ‘oproepbasis'. Ook het onderhoud van waterzuiveringsinstallaties of zwembaden kunnen we volledig op ons nemen. We zorgen voor een zorgeloos, veilig en efficiënt gebruik van uw installatie.

Continuiteit

Gezamenlijk stellen we een dienstenpakket samen dat volledig is afgestemd op de wensen van onze opdrachtgever en op de staat van de assets. Wij garanderen de afgesproken beschikbaarheid en betrouwbaarheid van leidingen, kabels en installaties. Indien gewenst, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Continuïteit staat voorop. Van onderhoudsmanagement tot tracé- en installatiebeheer en van integriteitsbewaking tot verleggingsbeheer: Litran zorgt ervoor.

Gekwalificeerd en gecertificeerd

Litran staat gerant voor gekwalificeerde medewerkers met vakkennis en expertise. We werken steeds volgens de geldende veiligheidseisen en normen. En zijn daarnaast onder meer ISO 9001 en VCA-P gecertificeerd.

Zin om samen te werken?