Stage - Young graduates

Wij investeren in de toekomst

Stage, afstuderen of leer-werktraject?

Welkom bij Litran, waar we niet alleen streven naar excellente professionele groei, maar ook actief investeren in de toekomst van talent. Ons engagement gaat verder dan werving - we gaan langs bij scholen om te inspireren, te informeren en een duidelijk perspectief te bieden voor toekomstige afgestudeerden.

Bij Litran geloven we sterk in het delen van kennis en het bouwen van bruggen tussen onderwijs en het bedrijfsleven. Onze bezoeken aan scholen zijn meer dan alleen presentaties; het is een kans om te verkennen, vragen te beantwoorden en te laten zien welke mogelijkheden er op hen wachten zodra ze hun studie hebben voltooid.

We begrijpen dat het opleiden van de toekomstige generatie vakmensen cruciaal is, en we streven ernaar scholen en leerlingen uitgebreid te informeren over de diverse carrière-opties die voor hen liggen. Bij Litran geloven we in het samen vormgeven van de toekomst en het creëren van kansen die verder gaan dan de traditionele paden.

Dus, of je nu een school bent die op zoek is naar partnerschap of een leerling die de wereld van mogelijkheden wil ontdekken, Litran staat klaar om te begeleiden, te inspireren en samen te bouwen aan een veelbelovende toekomst. Ontdek de mogelijkheden en bereid je voor op een boeiende reis met Litran!

 

 

 

Bij Litran omarmen we groei en ontwikkeling, daarom staan we altijd open voor het begeleiden van stagiairs. Of je nu secundair of hoger onderwijs volgt, of als je midden in je carrière besluit om terug te gaan studeren, bij ons ben je aan het juiste adres.

We bekijken grondig jouw opleiding(en), persoonlijkheid en interesses om de perfecte match binnen ons bedrijf te vinden. Daarna wijzen we een ervaren mentor toe die je doorheen je traject zal begeleiden.

Bij Litran hechten we waarde aan jouw groei en hopen we elkaar natuurlijk weer te ontmoeten wanneer je de arbeidsmarkt betreedt. Maar bovenal vinden we het belangrijk dat je bij ons een leerzame en verrijkende periode hebt gehad. 

Welkom bij Litran, waar we samen bouwen aan jouw professionele toekomst!

Schoolverlaters

Traineeship

Het betreden van de arbeidsmarkt als schoolverlater is geen lichte taak. Het vinden van de juiste eerste job voelt vaak als een uitdagende lancering. Bij Litran begrijpen we dit en erkennen we de noodzaak van voldoende begeleiding in deze cruciale fase.

Wij geloven sterk in het nauwlettend opvolgen van talent. Daar waar ervaring ontbreekt, schuilt vaak een overvloed aan motivatie. Bij Litran willen we deze motivatie met zorg en aandacht behandelen, omdat we beseffen dat dit de sleutel is tot groei en succes.

Ons doel is niet alleen om jouw eerste stappen op de arbeidsmarkt te vergemakkelijken, maar ook om een omgeving te bieden waarin jouw potentieel volledig tot bloei kan komen

Net daarom hebben wij een traject uitgebouwd voor nieuwkomers op de arbeidsmarkt!
Met voldoende interne opleiding, ondersteuning en ruggesteun zetten we je op weg om het maximale uit jezelf te halen.
Ben jij een schoolverlater bachelor bouwkunde of elektromechanica, of pas afgestudeerde ingenieur of burgerlijke ingenieur?
Ben jij gebeten door techniek, bouwen, energietransitie, elektromechanica,...?
Hecht jij belang aan een aangename sfeer onder collega’s?
Benieuwd naar wat we voor elkaar kunnen betekenen?

Stuur ons een mail: en wellicht kunnen we je een stage, hulp bij je eindwerk, een vakantiejob en misschien wel een vaste job bieden!

 

Stuur ons een email

Samen sterker

Sponsoring

In onze organisatie streven we ernaar de kloof tussen werknemers en werkgevers te verkleinen. Daarom zijn we met trots sponsor van diverse verenigingen, zowel academisch georiënteerde organisaties als sportteams, en nog veel meer. 

We proberen een actieve rol te spelen in de ondersteuning en betrokkenheid van diverse organisaties. 

Ben jij op zoek naar een sponsoring? Geef ons een seintje en samen ontdekken we hoe we kunnen bouwen aan een inclusieve en betekenisvolle samenwerking.