Hoe is het om te

Werken bij Litran

Bij Litran vormen we een hecht team, verenigd door een duidelijke interne structuur en een heldere toekomstvisie.

Onze tactische jaarplannen worden zorgvuldig genavigeerd naar de lange termijn, waardoor Litran een betrouwbare partner is voor klanten en medewerkers. Onze bedrijfswaarden zijn de leidraad in elk contact, ongeacht je rol – of je nu student, sollicitant, medewerker of directeur bent.

Als projectgedreven organisatie hanteert Litran een uitgesproken projectmanagement-methodologie. Diversiteit staat hoog in het vaandel, en wij geloven dat dit ons sterker maakt, want verbinden zit in ons DNA!

Bij Litran staat veilig werken centraal. We cultiveren een omgeving waarin actieve ondersteuning en open communicatie over het belang van veiligheid vanzelfsprekend zijn.

Onze toegewijde teamleden genieten van doorgedreven interne opleidingen en volledige ondersteuning om uit te groeien tot vakkundige professionals. Projecten worden van A tot Z zorgvuldig voorbereid en uitgevoerd door een team dat een synergie van diverse schakels vormt, resulterend in een uiterst efficiënte uitvoering. Iedereen draagt bij aan het succes van onze projecten.

Bij Litran is geen project hetzelfde, en dat maakt werken bij ons dynamisch en stimulerend. Ontdek niet alleen de diversiteit van projecten maar ook een ondersteunende werkomgeving waar groei en samenwerking centraal staan

Zit verbinden in jouw dna?

Benieuwd of jij onze nieuwe collega wordt?

In beeld

Wij als werkgever

Stap binnen in onze wereld en ontdek wat wij te bieden hebben! Wij nemen je graag mee op een reis die laat zien hoe wij omgaan met elkaar en onze klanten, en hoe wij een project van engineering tot onderhoud aanpakken. 

Leer ons kennen en ontdek wat onze organisatie uniek maakt. 

517
medewerkers
11320
uren interne opleiding per jaar
1151
afgewerkte projecten per jaar
Zit verbinden in jouw DNA?

Vacatures

Ontdek jouw volgende carrièrestap bij Litran! Benieuwd of jij onze nieuwe collega wordt? 

We nodigen je uit om een kijkje te nemen bij onze verschillende vacatures. Bij Litran krijg je niet alleen de kans om je professioneel te ontwikkelen, maar ook om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor de energietransitie. 

Wil je je samen met een 500-tal collega's elke dag verder ontwikkelen en een verschil maken?

Bekijk hieronder onze actuele vacatures en ontdek hoe jij het verschil kunt maken bij Litran. 

Ontdek alle vacatures

Stories

Onze medewerkers aan het woord

Ontdek de unieke perspectieven van onze diverse medewerkers en hun ervaringen bij Litran. Elk van ons draagt bij aan het succesvol volbrengen van diverse projecten door het hele land. Overal schuilt een uitdaging, en achter elk gezicht schuilt een boeiend verhaal.

 Maak kennis met de mensen achter de projecten en laat je inspireren door de veelzijdigheid van ons team bij Litran.

Zit verbinden in jouw dna?

Benieuwd of jij onze nieuwe collega wordt?

Bekijk hier onze verschillende vacatures!

Filter:

Calculator

Ben jij een gedreven calculator met een passie voor infrastructuurprojecten en kennis van kabels en leidingen? Heb je ervaring met calculatiesoftware en ben je communicatief vaardig in meerdere talen? Als je daarnaast graag werkt in een dynamische omgeving met een aantrekkelijk pakket aan voordelen, dan zoeken wij jou!

Landmeter

Wij zijn op zoek naar een ervaren landmeter om ons dynamische team te versterken. Heb je oog voor detail en passie voor precisie? Solliciteer dan nu!

HR Officer

Als HR Officer binnen ons team krijg je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen in een dynamische omgeving en een belangrijke rol te spelen bij het ondersteunen van onze medewerkers en het bevorderen van een positieve werkcultuur. Kom bij ons en draag bij aan het succes van ons bedrijf in de technische sector!

Business Finance Manager

Ben jij een financieel genie dat zich helemaal thuis voelt in de wereld van cijfers? Heb je een passie voor operationele verantwoordelijkheid en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken als het gaat om het stroomlijnen van financiële processen?

Aarzel niet om te solliciteren!

IT Support Engineer

Ben jij thuis in de wereld van IT? Neem jij graag jouw operationele verantwoordelijkheid, draag je graag jouw steentje bij in het on- en offboarding proces en schrik je niet van het afwerken van de nodige administratie die hierbij komt kijken?
Aarzel niet om te solliciteren!

Werfleider Distributie

Ga jij als ervaren werfleider aan de slag met oog op organisatie? Breng jij structuur in de werken en ben jij ook communicatief sterk?
Dan ben jij de werfleider Distributie die we zoeken!

Aarzel niet om te solliciteren!

Projectleider elektromechanica

Kan jij terugblikken op enkele jaren ervaring als Projectmanager? Nood aan een nieuwe uitdaging?

Aarzel niet om te solliciteren!

Dossierbeheerder Tender

Ben je een administratieve duizendpoot en kan je vlot overweg met MS Office toepassingen?

Aarzel niet om te solliciteren!

Sales Executive

Conneqtr zoekt een Sales Executive, ben jij de persoon die ze zoeken?