Wij kiezen voor een klant- en marktgerichte aanpak

Business units

Om gericht in te kunnen spelen op de wensen van onze klanten binnen een bepaald marktsegment, en om de vragen van onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen, zijn de activiteiten van Litran opgesplitst in 4 Business Units. Dit laat ons toe om binnen elk segment te excelleren.

Infra

Infra richt zich op grote bovengrondse en ondergrondse kabel- en leidingprojecten op openbaar domein. Denk hierbij aan transportleidingen, hoogspanningskabels, warmtenetten…

Industrie

Industrie focust op bovengrondse en ondergrondse kabel- en leidingprojecten op industriële sites, alsook de bouw van industriële elektromechanische installaties en waterbehandelingsinstallaties.

Distributie

Distributie houdt zich bezig met huisaansluitingen van water, elektra, gas en data.

Elektromechanica

Elektromechanica biedt oplossingen aan op gebied van waterbehandeling, bordenbouw en elektromechanische installaties. Je kan onze specialisten terug vinden in de zwembad-, drinkwater- en afvalwatersector. Voor elke complexe situatie weet onze afdeling Elektromechanica een oplossing uit te werken. Zijn zijn echt het manusje van alles binnen onze organisatie.
Ontdek onze activiteiten

Aangeboden activiteiten

Pijpleidingen, kabels, boringen, industriële installaties. Litran ontwikkelt, engineert, bouwt, onderhoudt en repareert technologisch hoogstaande en duurzame verbindingen, netwerken en installaties voor water, energie en (petro)chemie. Litran is volop bezig met de e-transitie en leidt eigen mensen op voor het werken aan laag- midden- en hoogspanningsinstallaties en -netwerken, warmtenetten en andere energie-verbindingen. Hier vind je een overzicht van wat we in huis hebben.

Voor wie?

Wij garanderen niet enkel de goede aanleg van de verbindingen, maar staan desgewenst ook in voor het totaalconcept: van engineering tot uitvoering & beheer, nazicht en onderhoud.