Slimme EV laadoplossingen

Laadpleinen voor elektrische voertuigen

Visser & Smit Hanab ontzorgt samen met haar partners bij de investering in slimme EV laadoplossingen voor wie elektrisch laden wil aanbieden. Zowel de civiele werken, de installatie van de laadpaal, het aanleggen van elektrische kabels, het CPO (Charge Point Operator) gedeelte, het EMSP (E Mobility Service Provider) gebeuren, en dus ook de laadpas kunnen door ons verzorgd worden.

Visser & Smit Hanab kan zowel de bouw en installatie van AC en DC laders organiseren. Samen met onze partners onderzoeken we de behoeftes naar elektrisch laden voor uw bedrijf. We zoeken naar de meest optimale oplossing en locatie(s) om uw auto's elektrisch te laden.

Hou er rekening mee dat vanaf een vijftal EV chargers u wellicht ook een middenspanningscabine dient te voorzien om de nodige stroom te kunnen garanderen. Ook hier kunnen we u mee helpen.

Elektrische voertuigen zijn in opmars en de nood aan extra oplaadstations voor elektrische en hybride auto's stijgt gigantisch.

Wellicht heeft u ook plannen om uw vloot of wagenpark te elektrificeren en zoekt u naar antwoorden omtrent het aantal standaard oplaadpalen en het aantal superchargers die u nodig heeft.

We zoeken samen met u naar de beste laadoplossingen voor het laden van uw elektrische auto's of hybride auto's. Dit kan zowel op de parkeerplaats van uw bedrijf, als in een wijk of binnen de stadslogistiek, zoals op een openbare parkeerplaats. We kijken met u mee om het beste laadnetwerk voor u aan te bieden. De meest voorkomende laadpalen zijn 11kW en 22kW palen, maar ook  de snelladers kunnen door ons geïnstalleerd worden. We zorgen voor een totaaloplossing, inclusief alle civiele werkzaamheden zoals het graafwerk en de herbestrating, het gieten van sokkels,... alsook de bekabeling naar de laadpalen en de bouw van middenspanningscabines, samen met onze partners nemen we ook het EMSP en CPO stuk op, zo wordt u maximaal ontzorgd en hebt u optimaal inzicht en controle.

Onze focus ligt absoluut op intelligente laadpalen, waarbij we oog hebben voor de 'load balancing', maar ook 'rotation management' kunnen hanteren om het laadpunt zo efficiënt mogelijk in te zetten en te laten renderen. Hierbij is het ook perfect mogelijk om plug & charge aan externen aan te bieden, waarbij u zelf het verbruik en het tarief kan gaan bepalen. Onze systemen zijn voor alle pasjes toegankelijk en onze pasjes kunnen uiteraard breed in Europa qua roaming gebruikt worden. Uiteraard gebruiken we enkel hoogkwalitatieve en duurzame technische oplossingen, zo garanderen we een interessante TCO van het elektrisch oplaadpunt en zorgen zo voor langdurig genot en maximaal gebruik van de slimme EV oplaadinfrastructuur. 

5
Laadpleinen