Elektromechanische turn-key projecten

Elektromechanica

Energie besparen door middel van een uitgekiende frequentie-sturing? Electro-mechanische turn-key projecten. Procesautomatisatie en bordenbouw: als multidisciplinaire aannemer is Litran een gevestigde waarde op het vlak van industriële elektromechanica.

Waterbehandeling:
Water is een belangrijke grondstof, ook binnen industriële omgevingen. Water is één van onze belangrijkste elementen, ook binnen een industriële omgeving. Litran is al sinds haar ontstaan nauw verbonden met water en beheerst dan ook de hedendaagse industriële eisen gesteld aan water.

Zwembadtechnieken:
Het klassieke 25m-bad om louter baantjes te trekken, volstaat niet meer. Het moderne publieke zwembad pakt uit als een allround sport- en recreatie bad. En verwent zijn gasten met ruimte voor peuter en kinderrecreatie, wellness en aangepaste infrastructuur voor mindervaliden. Dit alles met een zo efficiënt mogelijk energie- en waterbeheer om de exploitatiekosten zo laag mogelijk te houden. Onze afdeling Elektromechanica is in staat om op al deze vlakken in te spelen en via een geoptimaliseerd ontwerp de beste oplossing voor te leggen.

Bordenbouw:
Geen elektromechanische installatie zonder ook een goede elektrische aansturing. Litran kan zowel totaalprojecten met bordenbouw op zich nemen alsook het speciefiek bouwen van borden op vraag van de klant. Er worden enkel uitvoerig getestte en kwalitatieve borde afgeleverd, gebruik makend van state of the art materialen. Een efficiënte en energiezuinige installatie is bij ons standaard.

Elektriciteit:
Het elektriciteitsnet vormt de echte “levensader” van onze moderne samenleving. Elektriciteit is zo vanzelfsprekend geworden, dat bij een black out zowat alles tot stilstand komt… De samenleving stelt dan ook hoge eisen aan onze infrastructuur. Door onze uitgebreide ervaring zijn wij in staat om helemaal te ontzorgen voor wat betreft elektrische uitdagingen. Totaaloplossingen op elektrisch vlak, met daarbij het best for project principe vooropgesteld, is een onze kracht. We worden betrokken bij het ontwerp, de engineering, het trekken van kabels en bouwen van borden.

EV-Laadinfrastructuur:
Onze beleidsmakers maakten resoluut de keuze om verbrandingsmotoren in het straatbeeld uit te faseren. Ook de auto industrie is volop op de kar gesprongen. De komende jaren zullen honderd duizenden elektrische voertuigen over onze wegen rijden. Al deze voertuigen moeten opgeladen worden. Infrastructuur moet hiervoor gebouwd worden. Denk aan middenspanningskabels, stroomcabines, transfo's en natuurlijk de laadpalen. Voor dit alles heeft Litran, samen met haar partners, unieke totaaloplossingen. Dit zowel voor de fysieke laadpalen, de bekabeling, de benodigde infra, eventuele middenspannings cabines, maar ook voor de software die het laden beheert en de berijder optimaal ondersteund en helpt alsook de laadpassen.

Samenwerking en innovatie hoog in het vaandel

Litran is lid van